Met zijn luxe hotels die ideaal gelegen zijn in het hart van Brussel en op onze nationale luchthaven, belooft de Starwood Hotels & Resorts groep u onvergetelijke momenten en oneindig veel mogelijkheden. Onze uitzonderlijke hotels liggen vlakbij de belangrijkste bezienswaardigheden van Brussel: de Grote Markt, Manneken Pis, het Atomium, de Sint-Michiels en Sint-Goedele kathedraal, het Centrum voor het Stripverhaal en de Square.
Een hotel Klezen:
Hotel
Check In
calendar
Check Out
calendar
Kamers
Volwassen per kamers
Book Now

Le Meridien Brussels


Carrefour de L'Europe.3 - 1000 Brussels
ALe Méridien Brussels Hotel brengt hulde aan de rijke en glorieuze geschiedenis van België, door middel van zijn unieke vorm en zijn voorgevel, een paleis waardig. De Grote Markt, Het Museum voor Schone Kunsten, het Magritte museum, het Square, allen in het hart van deze hoofdstad, bevinden zich op wandelafstand van ons etablissement. Le Méridien Brussels bevindt zich, met zijn locatie in het hart van de stad, onder de vleugels van het Brusselse stadhuis.

Book Now Le Meridien Brussels
Le Meridien Brussels

Sheraton Brussels Hotel


Place Rogier, 3 – 1210 Brussels
Het Sheraton Brussels Hotel is een viersterrenhotel dat boven de horizon van Brussel uitrijst. Wij heten u welkom! Het Sheraton Brussels Hotel is van alle gemakken voorzien. Eet in ons restaurant, slaap in ons Sheraton Sweet Sleeper (SM) bed, of probeer de luxe van een Club Room waarbij u toegang heeft tot de exclusieve Club Lounge.

Book Now Sheraton Brussels
Sheraton Brussels Hotel

Sheraton Brussels Airport Hotel


Brussels National Airport · 1930 Brussels
Het Sheraton Brussels Airport Hotel, zeer gunstig gelegen op slechts 39 "passen" van de ingang van de luchthaven, is het enige hotel direct naast het luchthavengebouw. Het is daarom perfect voor zowel de zakenreizigers als voor de mensen die reizen in hun vrije tijd. Onze 294 kamers zijn allemaal 100% geluidwerend en beschikken allen over een Sheraton Sweet Sleeper (SM) Bed.
Book Now Sheraton Brussels Airport Hotel
Sheraton Brussels Airport Hotel

Four Points by Sheraton Brussels


Rue Paul Spaak, 15 – 1000 Brussels
Op twee passen van de Louisalaan, van het Europees Parlement, van de winkelstraat en de plaatsen voor het nachtelijke leven, bevindt de Four Points van het Sheraton Brussels zich in het hart van het Brusselse leven. Bovendien bevindt de nationale luchthaven van Brussel zich amper op 16 kilometer van ons gebouw.
Book Now Four Points by sheraton Brussels
Four Points by Sheraton Brussels

Aloft Brussels Hotel


Place Jean Rey – 1000 Brussels
Het Aloft Brussels Hotel ligt op slechts enkele minuten van het centrum van Brussel maar eveneens op wandelafstand van het zakencentrum, de winkelcentra en de Europese Commissie.


Book Now Aloft Brussels
Aloft Brussels Hotel
Kies uw favorite merk tussen Le Méridien, Sheraton, aLoft en Four Points, voor een meeting in Brussel. Deze zijn de meest geschikte locaties voor een conferentie te Brussel, met een unieke sfeer dat een onvergetelijke indruk zal nalaten.

Book Now Starwood meeting Brussels
Starwood meeting Brussels

Best Rate Guarantee | Starwood Hotels Careers | Hotel Directory | Website Terms of Use | Privacy Statement

© 2014 Starwood Hotels & Resorts Worldwide, Inc.
All rights reserved.